Drone opnames laten maken

Drone opnames laten maken

Een bedrijf heeft anno 2019 legio mogelijkheden op het gebied van marketing. Op vele manieren kan een bedrijf naam maken en potentiële klanten op een effectieve manier aanspreken. Voor bedrijven die iets uniek willen, biedt Vidépro een prachtige oplossing; drone opnames laten maken.

 

Vidépro is gespecialiseerd op het gebied van het maken van drone opnames. Met een drone opname kan een bedrijf op een unieke manier publiciteit genereren. Bovendien kan er, in een kort filmpje, ongelooflijk veel verteld worden. Met alle dank aan de prachtige opnames van een drone.

 

Diverse producties

Een drone opname is geschikt voor onder andere bedrijven, evenementen, makelaars en vakantieparken. Vanaf de lucht kunnen prachtige beelden geschoten worden, terwijl de specialisten van Vidépro deze beelden vervolgens fraai editen. Het eindresultaat? Een heldere en fraaie overview van een bedrijf of een evenement.

 

Een opname gemaakt met een drone biedt enkele unieke voordelen. De voordelen staan hieronder op een rijtje:

 

  • Gevarieerde beelden
  • Mooi overzicht van datgene wat u wenst te laten zien
  • Unieke beelden
  • Perfect geschikt voor beauty shots
  • Perfect geschikt voor establishing shots

 

Met name de eerste drie punten zijn unieke voordelen. De beelden die met een drone gemaakt kunnen worden, zijn simpelweg uniek. Met een reguliere camera kunnen dergelijke beelden niet gefabriceerd worden.

 

Beauty shots

Met een drone opname is het mogelijk om zogeheten beauty shots te produceren. Beauty shots zijn beelden uit de omgeving of bekende plekken in de nabijheid van uw onderneming. Deze beelden versterken uw verhaal en maakt het bovenal een herkenbaar verhaal. De beauty shots zijn dan ook perfect geschikt voor lokale ondernemers.

 

Nadat deze shots geschoten zijn door de drone, kunnen de beelden op een professionele manier bewerkt worden. Verscheidene effecten kunnen toegevoegd worden, zodat er uiteindelijk één geheel ontstaat. Daarbij mogen ook de establishing shots niet ontbreken.

 

Establishing shots

Met establishing shots wordt het begin van een filmpje aangeduid. Het begin van elk filmpje is gigantisch belangrijk. De eerste indruk is ten slotte van belang voor de rest van het filmpje. In de eerste paar seconden moet er dan ook een sfeer gecreëerd worden die aansluit op de boodschap.

 

De establishing shots worden veelal in beweging opgenomen. Het doel hiervan is om de aandacht van de kijker te trekken. Het allereerste shot van elk filmpje moet dan ook 100% perfect en uniek zijn; iets dat zeker lukt met een drone opname.

 

Het doel van een drone opname

Met een drone opname bent u in staat om een unieke en creatieve boodschap aan de kijker over te brengen. U heeft de gelegenheid om uw diensten/producten op een fraaie manier aan de kijker te tonen. Op die manier kunt u met uw onderneming een perfecte eerste indruk achterlaten.

 

Het is overigens ook absoluut aan te raden om te variëren met drone beelden en reguliere camera beelden. Op die manier kunt u uw boodschap op geen gevarieerde manier overbrengen. Dankzij de gevarieerde camerabeelden roept u de aandacht van de kijkers op.

Geen reactie's

Geef een reactie