Diensten

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat u hoger in Google komt te staan. U staat dan op een natuurlijke manier op de eerste pagina van Google. Dit zorgt ervoor dat veel meer mensen uw pagina te zien krijgen. Dit zorgt weer voor meer klanten en uiteindelijk voor een hogere omzet. Wij helpen u graag met het behalen van uw online doelen.

Zoekmachine-advertenties (SEA)

Wij kunnen ervoor zorgen dat u veel nieuwe klanten krijgt aan de hand van adverteren. Wij zorgen ervoor dat wij een mooie advertentie voor u maken. Deze advertentie komt vervolgens op de eerste pagina van Google te staan. Dit is een garantie voor veel nieuwe klanten, wij zetten graag een mooie campagne voor u op.

Social media marketing

Social media is anno 2017 ongekend populair. Mensen van verschillende leeftijden maken tegenwoordig gebruik van social media. Hierdoor is het mogelijk om bijna elke doelgroep te bereiken. Met hulp van onze social media marketing campagne gaat u de doelgroep zeker bereiken.

E-mailmarketing

Nieuwe klanten werven aan de hand van het versturen van e-mails is erg lastig. Juist daarom kunnen wij u hierbij helpen. Wij kunnen namelijk de perfecte e-mails voor u opstellen. Buiten dat kunnen wij dit aan de hand doen van een mooie campagne. Wij zullen er voor zorgen dat u nieuwe klanten zult binnenhalen.

Web teksten

Wanneer veel mensen uw website bezoeken, dan is het wel zo belangrijk dat de informatie op de website goed is. Dit houdt in dat de informatie duidelijk vermeld is, dat het in goed Nederlands geschreven is en dat het een vlot verhaal is. Wij kunnen u hierbij helpen.

Web design

Het internet is tegenwoordig erg belangrijk. Het hebben van een mooie website is dan ook een must. Wij kunnen een website maken aan de hand van al uw wensen. Dit kan zowel gaan om een simpele als om een uitgebreide website. Het maakt niet uit wat u wilt, wij kunnen het zeker voor u regelen.