De perfecte landingspagina

perfecte landingspagina

De perfecte landingspagina

Websites worden tegenwoordig steeds belangrijker, daarom vandaag een artikel over de perfecte landingspagina. Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een website, deze zien er ook steeds beter uit. Dit komt omdat bedrijven zich willen onderscheiden van concurrent. Het internet is hier een mooie mogelijkheid voor, steeds meer mensen doen hun aankopen namelijk online. Een belangrijk punt van een goede website is het uiterlijk, dit zorgt voor een eerste indruk. Verder moet de informatie goed zijn en moet de website goed vindbaar zijn. De landingspagina’s spelen hier een erg belangrijke rol in en er zijn een aantal punten waar op gelet kan worden bij het maken van een landingspagina.

Landingspagina’s zijn eigenlijk de pagina’s waar mensen op zoeken. Wanneer mensen een zoekterm in Google intypen dan geeft Google een overzicht van de beste aanbieders. In de meeste gevallen komen er dan landingspagina’s van verschillende aanbieders. Om ervoor te zorgen dat jou landingspagina hoog in Google komt te staan, moet de pagina goed werken. Zo zal je ervoor moeten zorgen dat de pagina snel is. Google vindt snelheid erg belangrijk en dit geldt natuurlijk ook voor de bezoeker. Als bezoeker zijnde klik je natuurlijk al snel weg als een pagina niet snel is. Het vertrouwen in de kwaliteit van het bedrijf is dan minder groot. Buiten dat zal je nooit hoog kunnen ranken in Google als de pagina niet snel is.

Een ander belangrijk punt zijn de teksten die je op de pagina hebt staan. Je zult pas echt een goede landingspagina hebben als de informatie relevant is. Voor Google is relevantie natuurlijk erg belangrijk. Zij stellen de zoekresultaten mede op basis van relevantie op. Verder is het erg handig om SEO toe te passen. Dit door de zoekterm een aantal keer in de tekst terug te laten komen. Dit zal ervoor zorgen dat Google jou eerder hoog in de zoekresultaten zet.  Een ander punt dat voor Google belangrijk is, dat zijn de afbeeldingen op de pagina. Het hebben van een aantal afbeeldingen op de website wordt namelijk als goed gezien.

Door afbeeldingen, juiste teksten en een goede zoekterm is het mogelijk om de perfecte landingspagina te maken.  Verder zal er veel getest moeten worden, door te testen weet je wat er al goed is aan de pagina en wat er beter kan. Het testen van de bovenstaande punten willen wij dan ook zeker als belangrijke tip aan je meegeven.

 

Geen reactie's

Geef een reactie